7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne info@kahla.dk
Vælg en side

Hobbyartikler, garn og andet godt til de kreative

Flere og flere begynder at strikke, og ligesom med alle andre interesser, vil man gerne dyrke dem med noget ordentligt grej til billige priser. På den måde er der ikke den store forskel på strikning, fodbold og jagt – og på samme måde kan du også inden for strik finde både garn, strikkepinde, hæklenåle, filtkugler og meget mere på nettet. Og det til priser der er meget billigere end at gå i traditionelle strikkebutikker. Her på denne side finder du udelukkende produkter med prisgaranti – så hvis du finder din vare billigere andre steder, skal du ikke betale mere her. Læs mere om prisgarantien her.

Fragt er også en omkostning, der hurtigt gør et indkøb dyrere, end man lige havde regnet med. Her på siden finder du produkter, der koster fra kun kr. 18 i fragt. Dyreste fragt er kr. 45 (men så kan du også købe op til 50 kg! garn og strikketilbehør).

Se desuden vores tilbud på garn og tilbehør her – og selvfølgelig også alle nyhederne her. Vi har også lavet en oversigt over de mest populære produkter – se den her. 

Hobby, strik og hækling

Se de nyeste varer her