Warning: Undefined array key "eili" in /home/kahla/public_html/wp-content/plugins/external-wordpress-images/external-wordpress-images.php on line 79

Warning: Undefined array key "eili" in /home/kahla/public_html/wp-content/plugins/external-wordpress-images/external-wordpress-images.php on line 81

Warning: Undefined array key "eili" in /home/kahla/public_html/wp-content/plugins/external-wordpress-images/external-wordpress-images.php on line 84

Warning: Undefined array key "eili" in /home/kahla/public_html/wp-content/plugins/external-wordpress-images/external-wordpress-images.php on line 87

Telefon: 7876 8672 – kontakt@kahla.dk

TILBUD – klik her!

Ved du, hvad en massagepistol er?

Det er ikke længe siden, at jeg for første gang stiftede bekendtskab med begrebet, massagepistol. For mit vedkommende er denne opfindelse ganske ny og revolutionerende. Hvis ikke du kender til massagepistolen eller ved, hvilke fordele der er forbundet med den, vil jeg absolut anbefale dig at læse med videre.

En massagepistol er et genialt instrument og redskab at lindre både ømhed samt stivhed i musklerne. Det betyder derfor også, at du aktivt kan behandle dine trætte og ømme muskler ganske hurtigt og effektivt. En hurtig og effektiv behandling betyder ofte også, at du hurtigere kommer dig og at du langt hurtigere bliver fri for dine smerter.

Dog er dette ikke den eneste funktion – eller fordel – der er forbundet med en massagepistol

Det er nemlig også en effektiv og genial måde at varme dine muskler op – særligt effektivt inden en træning. Hvis du sikrer, at dine muskler er grundigt opvarmet, inden du udsætter dem for et større pres og arbejde, betyder det også, at du mindsker risikoen for skader eller andre overbelastninger betydeligt. Det er derfor også en vigtig investering i forhold til at passe godt på sin krop og give den de bedste arbejdsbetingelser. Ydermere betyder det at blodcirkulationen øges og at dine muskler stille og roligt løsnes op. Fantastisk!

De færreste er klar over, at musklerne rent faktisk godt kan blive stresset. Dog er dette ikke desto mindre rigtigt. Udsættes musklerne for hyppig og langvarig træning uden den fornødne restitution, vil musklerne udsættes for en stressende proces. Stressede muskler arbejder ikke lige så effektivt og godt som afslappede muskler. Heldigvis er massagepistolen også garant for at give musklerne mulighed for afslapning og stress reducering.

Derudover kan massagepistolen også bidrage positivt og ganske effektfuldt i forhold til selve restitutionsprocessen. Massagepistolerne giver musklerne mulighed for at komme sig hurtigere – som jeg allerede har påpeget en smule – hvilket betyder, at du højner chancerne for at træne dagen derpå uden at have ømme og trætte muskler.

Brug massagepistolen efter din fitness træning

Er du også én af dem, der elsker at løfte tungt, løbe stærkt og svede igennem i fitnesscenteret? Så er massagepistolen et oplagt og ideelt valg for dig!

Efter en hård træning i fitness, er det bedste du kan give din krop en omgang med din massagepistol. Det handler nemlig om at give sin krop de allerbedste arbejdsbetingelser og forudsætninger for at komme gennem livet ganske skadefri.