Telefon: 7876 8672 – kontakt@kahla.dk

TILBUD – klik her!

Flere shops på nettet udlover nu diverse løsninger til levering. En af de mest moderne er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, hvor du så selv henter dine nye produkter når der er mulighed for det. Denne er altså særligt nem, og i mange tilfælde tilmed den mest betalelige form for fragt.

Du bør også påtænke at bestille ordren til levering til din privatbolig eller til dit arbejdes adresse. Fragttypen er desværre lidt dyrere, men på den anden side super uproblematisk. Den mest prisbevidste metode til levering er unægtelig selv at hente varerne, som desværre kræver at du har bopæl tæt på e-forretningens tilholdssted.

Fragttiden kan være usædvanlig bestemmende i tilfælde af at vi skal bruge ordren straks, og derfor er det forholdsvis afgørende at man studerer den anslåede leveringsdato ved det aktuelle produkt.

En stor portion webshops giver løfte om 1 dags fragt på en række af deres varer, men som ikke desto mindre regnes ud fra at ordren gennemføres før et fast klokkeslæt, således at de kan nå at få varerne på posthuset forinden lagermedarbejderne tager hjem.

Nogle få webshops lover fragt uden omkostninger, men i de fleste tilfælde kræves det at man bestiller for en bestemt sum. Desuden kan du gribe den mindst kostelige type af levering, som oftest – uden hensyn til om du befinder sig ved Herning, Svendborg eller Helsinge – vil være at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til en pakkeshop.

Vi tilråder at du undersøger netbutikkens bedømmelser

Det har vist sig at være usædvanlig praktisk for enhver at finde frem til de bedste priser på forskellige online webshops og derved har en lang række e-shops ikke kunne slippe for at stampe salgsværdien på deres produkter – til børn og babyer, og endvidere også til herrer og damer – enormt, og endda nogle gange yde fragt uden betaling.

Det kan dog imidlertid være fordelagtigt at granske nogle internet outlets efter udsalg inden du køber, sådan at du er sikker på at indhente den prisbilligste pris.

Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du anvende en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, når du agter at godtgøre regningen over en længere periode.

Kontrolleres af eksperter der er indført i de gældende bestemmelser

Inden nogen shopper på en internet handler bør de ideelt set tyde virksomhedens handelsaftale, men det er uden tvivl ikke specielt ophidsende.

Et alternativ er at kigge om e-shoppen er e-mærke tilsluttet, da det typisk er en tilkendegivelse af at e-firmaet følger de opstillede regler, udover at e-handlen jævnligt kontrolleres af eksperter der er inde i retningslinjerne. Derudover giver det dig lejlighed til at blive hjulpet, hvis du skulle få besvær i forbindelse med din handel.

Herudover er det smart at man er sat ind i de mest vitale vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen, som eksempelvis hvilken returneringsret internet forhandleren tilbyder. I den forbindelse er det desuden vigtigt, at man til enhver tid beholder ens kvitteringsmail, så man når som helst kan bevidne ordren, ligegyldigt om du leder efter et produkt til en dame eller herre.

Nethandel udfordrer de fysiske butikker

Trustpilot fremskaffer fuldkommen uafhængige chancer for at tyde ganske mange nuværende brugeres oplevelser og på grund af dette er det godt, at du analyserer netshoppens bedømmelser forud for at du lægger din bestilling.

Facebook byder på også en del tiltalende chancer for at få et kig ind i internet forhandlerens kundetilfredshed. Desuden møder vi faktisk online virksomheder hvor det er muligt at udfærdige en kritik af virksomhedens service, som lige så vel kan anvendes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Websitet er finansieret af indtægter fra annoncer. Vi arbejder sammen med diverse internet firmaer idet vi introducerer butikkernes produkter, og tager godtgørelse når en af vores besøgende udfører en transaktion.

Oplysninger om tilbud og netbutikker opdateres løbende, men vi ønsker ikke at tage ansvar for rettelser der potentielt er iværksat efter sidste opdatering af websitets oplysninger.