Telefon: 7876 8672 – kontakt@kahla.dk

TILBUD – klik her!

En hel del netbutikker i Danmark foreslår nu til dags flere metoder til levering. Det mest almindelige er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de bestilte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er altså virkelig problemfri, samt ofte ydermere den mindst kostelige leveringsmetode.

Adskillige online firmaer tilsiger levering på næste hverdag på masser af produkter, men det er betinget af at der bestilles inden et bestemt tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få produktet ud af døren forinden personalet holder fyraften.

En række internet handler frembyder fragtfri levering, men typisk gælder det kun hvis du shopper for en fastsat sum. Alternativt bør du tage den prisbilligste type af levering, hvilket mange gange – hvad end man befinder sig ved Aalborg, Farum eller Slangerup – vil blive at få kørt din ordre til en pakkeshop.

Nogle enkelte internet virksomheder præsterer fri fragt

Det har vist sig at være særligt let for folk at prissammenligne fra forskellige online forretninger på www.workshopper.dk og altså har en lang række online forhandlere ikke kunne lade være med at sænke salgsværdien på en række af deres produkter – til juniorer, og samtidig også til kvinder og mænd – drastisk, og endda nogle gange garantere fri fragt.

Det kan stadigvæk være indbringende at undersøge forskellige e-butikker efter udsalg forud for at du placerer ordren, sådan at man er skudsikker på at modtage den bedste pris.

Man bør ikke desto mindre ikke undervurdere, at i tilfælde af at en webshop tilbyder bedst i test varer til en pris der virker ufattelig lav, så kan det undertiden være en indikator for en uoprigtig online butik. Kortkøb er imidlertid en del af Indsigelsesordningen, hvilket garanterer køber overfor uoprigtige internet outlets.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du anvende en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, hvis du ser en fordel i at afdrage omkostningerne over flere uger.

Inden nogen køber i en internet forhandler bør de de facto se på webbutikkens handelsbetingelser, dog er det typisk et omfattende arbejde.

Et alternativt forslag kan være at granske hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærket, da det burde være en sikring om at internet webshoppen overholder gældende dansk lovgivning, samt at e-handlen hyppigt undersøges af jurister der har nøje kendskab til reglerne. Desuden tilbydes du anledning til at få assistance, når du får problemer med dit køb.

Endvidere er det at foretrække at du er klar over de mest betydningsfulde retningslinjer der kan have betydning for transaktionen, for eksempel hvilken returret online firmaet tilbyder. På grund af dette er det på samme måde essesentielt, at man altid gemmer sin ordrekvittering, så man altid vil kunne bevidne sin ordre, om du leder efter et produkt til en herre eller dame.

Monitoreres af sagkyndige der forstår de gældende love

Trustpilot indebærer flere belejlige muligheder for at gennemsøge diverse tidligere køberes vurderinger og derfor går vi ind for, at du tjekker internet webshoppens anmeldelser inden du lægger din bestilling.

Facebook frembyder også faktisk uafhængige metoder til at få en idé om online butikkens troværdighed. I øvrigt ser vi mange online selskaber i Danmark hvor du kan levere en bedømmelse af deres køb, som også bør udnyttes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Fakta omkring produkter og internet handler opretholdes ofte, men vi kan ikke garantere imod reguleringer der måtte være implementeret efter at vi sidste gang opdaterede hjemmesidens informationer.